nieuws

Onderscheiding voor Max Worms

Hotel

Max Worms, de man die tot begin dit jaar het Holiday Inn Leiden leidde, heeft een eervolle onderscheiding gekregen van de Intercontinental Hotel Group (IHG). President Krik Kinsel van IHG verraste Worms met de prijs.

Onderscheiding voor Max Worms

Worms kreeg de onderscheiding tijdens een internationale conferentie van IHG als blijk van waardering voor zijn grote bijdrage en toewijding aan de IHG-keten gedurende de afgelopen dertig jaar.

Als extra verrassing werd er door IHG een ‘Max Worms scolarship’ in het leven geroepen. Een talentvolle medewerker binnen de hotelgroep mag hiervoor een studie van 10.000 euro volgen aan de Hogere Hotelschool van Den Haag.

Worms was compleet verrast door de overval. ‘Ik was in Londen voor de twee jaarlijkse IHG-conferentie. Toen Kirk Kinsel als laatste mij op het podium riep, was ik sprakeloos. Ondanks verschillende voorbereidingen had ik geen enkel idee. Pas toen ik het podium afstapte, begon ik het mij te realiseren’, aldus Worms.

Max Worms, die begin dit jaar zijn functie van gm van Holiday Inn Leiden overdroeg aan Ronald Rechert, begon zijn loopbaan bij de keten in Utrecht. In 1980 werd hij gm van het eerste Holiday Inn hotel op het continent, Holiday Inn Leiden.

Reageer op dit artikel