nieuws

Onderzoek: tweederde hotels geen gratis WiFi

Hotel

Gratis WiFi lijkt nog lang geen gemeengoed in de hotellerie. Uit een onderzoek van het Britse Telegraph Travel komt naar voren dat ongeveer tweederde van alle hotels wereldwijd kosten in rekening brengt voor draadloos internet.

Onderzoek: tweederde hotels geen gratis WiFi

Dat meldt de Telegraaf. De Britse krant Telegraph Travel checkte van dertig hotelketens en tientallen kleinere hotels de WiFi-prijzen. Daaruit blijkt dat ongeveer tweederde kosten rekent voor het gebruik van het internet.

Zeventig (keten)hotels werden onderzocht, daarvan boden 24 gratis draadloos internet aan. Hotels in de Engelse hoofdstad Londen blijken het duurst. Luxueuze hotels rekenen daar tot 24 euro per dag voor internetgebruik.

Reageer op dit artikel