nieuws

Opening Holiday Inn Schiphol dichtbij

Hotel

Het nieuwe Holiday Inn Amsterdam Schiphol opent nog voor deze zomer de deuren. Het royaal opgezette hotel met 342 kamers is gevestigd in Lijnden, op steenworp afstand van Schiphol, Haarlem en Amsterdam.

Opening Holiday Inn Schiphol dichtbij

Het viersterren hotel beschikt over 290 standaard kamers en 52 executive rooms. Al ruimtes beschikken over een internetverbinding. Verder krijgt het hotel een modern, 1800 vierkante meter metend conferentiecentrum.

De leiding van het nieuwe viersterrenhotel is in handen van Maurice Jansen. De ervaren hotelier Jansen werkte eerder voor onder meer Holiday Inn Eindhoven en Hotel Des Indes in Den Haag.

‘Holiday Inn Amsterdam Schiphol is een zeer modern en internationaal gericht hotel. Geschikt voor zowel een black-tie feest als een casual brainstorm sessie. We steken veel energie in een topklasse keuken’, aldus Jansen.

Jansen vervolgt: ‘De keuken van het hotel staat in het teken van culinaire, lichte en gezonde gerechten. De kaart telt veel biologische gerechten, visgerechten en salades uit alle windhoeken. Culinair gaan wij echt het verschil maken met een eerlijke, gezonde, hedendaagse keuken en een uitgelezen maar informele dining area’.

Reageer op dit artikel