nieuws

Opvolging Van Maaswaal bijna rond

Hotel

Accor zit in de afrondende fase van gesprekken met de opvolger van de vetrokken directeur Cees van Maaswaal. Om wie het gaat, is niet bekend. Van Maaswaal stapte eind vorig jaar over naar concurrent Golden Tulip.

Opvolging Van Maaswaal bijna rond

Van Luyken Communicatie Adviseurs, die de pr voor Accor verzorgd, laat weten zeer binnenkort meer te kunnen vertellen. Het enige wat Van Luyken kwijt wil is dat er gesprekken zijn met de opvolger van Van Maaswaal en dat die gesprekken zich in een afrondende fase bevinden.

Chief operating officer
Cees van Maaswaal verraste de Nederlandse hotelbranche halverwege vorig jaar toen hij zijn overgang naar Golden Tulip afkondigde. Het ging om de meest spraakmakende Nederlandse hoteltransfer van 2006. Per 1 januari is hij chief operating officer (coo) bij Golden Tulip. Van Maaswaal werkte 24 jaar bij Accor Nederland en werkte zich op tot directeur.

Zie ook:
Van Maaswaal van Accor naar GT

Reageer op dit artikel