nieuws

Paddo toerist’ ruïneert hotelkamer

Hotel

Het Amsterdamse Alfa hotel is afgelopen weekend het toneel geweest van een incident met een volledig doorgedraaide Brit. De toerist sloeg als gevolg van de consumptie van paddo’s een hotelkamer van Alfa kort er klein.

Paddo toerist’ ruïneert hotelkamer

Dat meldt De Telegraaf. Een 25-jarige Brit nuttige paddo’s en wachtte de gevolgen ervan af in de kamer van het aan de Martelaarsgracht gelegen Alfa Hotel. Toen het gewenste effect uitbleef, bleef hij voortdurend paddo’s nemen. De gevolgen waren desastreus.

De man draaide volledig door en richtte een grote ravage aan in het hotel. Daarbij verwondde hij zichzelf behoorlijk. De ingeschakelde politie en verpleegkundige van de GGD brachten de Brit weer tot kalmte met een injectie.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Hoe hoog de schade in de hotelkamer is, is vooralsnog niet bekend.

Reageer op dit artikel