nieuws

Palace Hotel: reorganisatie succesvol

Hotel

De doorgevoerde reorganisatie bij het Palace Hotel in Noordwijk, waarbij onder andere general manager Stefan Dubbeling en chef-kok Pascal Jalhaij verdwenen, is succesvol geweest. Dat blijkt uit recente cijfers van het hotel.

Palace Hotel: reorganisatie succesvol

Het Palace Hotel maakt sinds de reorganisatie vanaf augustus vorig jaar een bloeiende tijd door, laat het hotel weten. De personele kosten daalden van 54 naar 28 procent. De inkoop daalde met 15 procent.

De bezettingsgraad steeg met 20 procent. Het op maat werken voor de zakenmarkt en de juiste positionering in de particuliere markt werpt haar vruchten af, aldus het Palace Hotel. Het netto resultaat verbeterde het eerste half jaar met een miljoen euro ten opzichte van 2006.

Voor de komende maanden meldt het hotel veel activiteiten. Zo vindt er een gala plaats, waarbij onder andere Prinses Irene aanwezig is, in het kader van het jaar van de dolfijn. Ook zal het Palace Hotel een week lang het internationale pershotel worden voor een NAVO TOP bijeenkomst.

Zie ook

Reageer op dit artikel