nieuws

Park Plaza vangt heilbot van 150 kilo

Hotel

Het Park Plaza Victoria in Amsterdam heeft een enorme heilbot van ruim 150 kilo op de kop getikt. Chef-kok Bob Groen verwerkte de in Noorwegen gevangen zeereus tot smaakvolle gerechten voor hotelgasten.

Park Plaza vangt heilbot van 150 kilo

Park Plaza Victoria meldt trots te zijn met de vangst. Het gaat volgens het hotel om één van de grootste heilbotten die ooit gevangen is. De zware vis is gevangen bij de kust van Noorwegen. De vis werd vorige week afgeleverd bij het hotel en in ontvangst genomen door chef-kok Bob Groen.

Het Park Plaza Victoria Amsterdam ligt pal tegenover het centraal station. Het hotel, ontworpen door Johann Friedrich Henkenhaf, telt 306 kamers en heeft restaurants, bars en een lobby. Vorig jaar werd het hotel grondig gerenoveerd waarbij de gehele buitenkant in haar originele grandeur werd hersteld.

Reageer op dit artikel