nieuws

Personeel Marriott op taalcursus

Hotel

Buitenlandse medewerkers van hotelgigant Marriott die de Engelse taal niet of nauwelijks machtig zijn, worden op taalcursus gestuurd. Marriott vindt dat personeel beter presteert met een goede kennis van de Engelse taal.

Personeel Marriott op taalcursus

Dat meldt Zakenreisnieuws.nl. Het gaat om, met name Spaanstalige, medewerkers van 2.400 Marriott-hotels in Noord-Amerika. Naast beter functioneren in het hotel vindt Marriott dat de medewerkers ook privé profijt hebben van de taaltraining.

Proef

Voorafgaand aan de taalcursus deed Marriott vorig jaar proeven met taallessen in dertien steden, waaronder New York, Miami en Dallas. De taaltrainingen worden verzorgd door Retention Education.

Zie ook:

‘Marriott dringt uitstoot broeikasgassen terug’

Reageer op dit artikel