nieuws

Peter Mooijman van Des Indes is Hotelheld

Hotel

Peter Mooijman van hotel Des Indes in Den Haag is uitgeroepen tot Hotelheld. Hij kreeg via de website Horecahelden.nl meer stemmen dan zijn concurrenten Ben de Ruijter van Stroom in Rotterdam en Mido Ashra van Sheraton Amsterdam Airport.

Peter Mooijman van Des Indes is Hotelheld

Mooijman dingt nu mee naar de landelijke titel Horecaheld 2012. Die winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Horecava 2012. Zijn werkgever hotel Des Indes liet weten een plan te gaan bedenken waarmee deze titel kan worden binnengehaald.

De verkiezing is een initiatief van SVH en wordt gehouden in meerdere categorieën binnen de horeca. Een ‘held’ is iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en hem of haar daarmee voor de horeca kan behouden.

Reageer op dit artikel