nieuws

Petit haalt Bilderberg-veteraan

Hotel

Marcel Vlek vormt samen met zijn vrouw de nieuwe directie van Landgoed De Holtweijde in het Twentse Lattrop. Vlek werkte bijna vijftien jaar bij Bilderberg. De Holtweijde werd begin dit jaar overgenomen door hotelman Lucas Petit.

Petit haalt Bilderberg-veteraan

‘Afgelopen vrijdag heb ik afscheid genomen van Bilderberg. Ik was al een tijdje bezig om zelfstandig ondernemer te worden. Samen met mijn vrouw vorm ik de directie van het door Petit aangekochte hotel’, aldus Vlek.

De 46-jarige Vlek was tot voor kort general manager van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. Totaal werkte hij veertien jaar voor Bilderberg, verdeeld over twee periodes. Daartussen was hij nog 6,5 jaar werkzaam voor Landal Greenparks.

Zie ook:

Lucas Petit neemt De Holtweijde over

Reageer op dit artikel