nieuws

Ponsen van Wolfheze naar Groot Heideborgh

Hotel

Sylvester Ponsen is de nieuwe general manager van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Ponsen is afkomstig van Bilderberg Hotel Wolfheze. Zijn opvolger is inmiddels bekend.

Ponsen van Wolfheze naar Groot Heideborgh

Diana Bartels volgt Ponsen op bij Hotel Wolfheze. Zowel Ponsen als Bartels komen beiden de Bilderberg-stal. Ponsen werkte eerder ondermeer bij Landgoed Lauswolt en Hotel Bilderberg. Bartels werkte geruime tijd voor Bilderberg Parkhotel in Rotterdam.

‘We zijn er bijzonder trots op dat we jonge, talentvolle managers nieuwe uitdagingen kunnen bieden en hebben er alle vertrouwen in dat onder hun beider leiding Groot Heideborgh en Wolfheze nog succesvoller zullen opereren’, aldus directeur Dries van der Vossen van Bilderberg.

Reageer op dit artikel