nieuws

Postillon Hotel Utrecht Bunnik officieel heropend

Hotel

Het Postillon Hotel Utrecht Bunnik is officeel heropend. Het hotelbedrijf langs de A12 bij Utrecht gaat zich vooral richten op mensen die op zoek zijn naar flexibele werkplekken. ‘Voor het middle management zijn we the place to be’, aldus Thijs Merks, managing director van Postillon Hotel Utrecht Bunnik.

Postillon Hotel Utrecht Bunnik officieel heropend

‘Wij willen graag een oase zijn voor werkende nomaden. Je ziet dat mensen meer ontheemd raken van werkplekken en onderweg een plek moeten vinden waar ze prettig voelen en kunnen voorbereiden op de volgende afspraak, of voor of na de file kunnen rijden’, aldus Merks over de herinrichting van het hotel.

Het Nieuwe Werken is voor Postillon Hotel Utrecht Bunnik de insteek geworden. Merks: ‘Waar vroeger dit bedrijf meer een wegrestaurant was, is er nu meer sprake van een strategische pitstop. We willen een plek zijn waar mensen zich verzamelen om iets te brengen of iets te halen, en dat is het middenkader uit grote bedrijven. Voor middle management zijn we the place to be’.

Opening Postillion Hotel Utrecht Bunnik from punkmedia on Vimeo.

Reageer op dit artikel