nieuws

Primeur voor bezoekers vrijdagborrel

Hotel

Bezoekers van de eerstvolgende Hotelvrijmibo, de borrel voor iedereen die werkzaam is in de hotellerie, mogen vrijdag 18 september als een van de eersten de nieuwe kamers van het deels gerenoveerde Hotel De l’Europe bezichtigen.

Primeur voor bezoekers vrijdagborrel

Sinds twee jaar borrelen hotelmedewerkers om de drie, vier maanden in telkens een ander Amsterdams hotel. De laagdrempelige, drukbezochte borrels zijn bedoeld voor iedereen die in de hotellerie werkzaam is.

Initiatiefnemers zijn Emilie Hofenk en Jacob de Graaff. ‘Het is dé gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten of bij te praten met oude bekenden’, zegt De Graaff. Hotels verzorgen hapjes en een rondleiding, de drankjes zijn voor eigen rekening.

De Vrijmibo van 18 september in De l’Europe begint om 17.30 uur. Aanmelden kan op www.hotelvrijmibo.nl.

Reageer op dit artikel