nieuws

Prominent Huis ter Duin onvindbaar

Hotel

Hotel Huis ter Duin is ver voor Noordwijk op kilometers afstand pronkend op een duintop te zien. Toch presteerde een duurbetaalde voetbalprof van Oranje het om het vijfsterrenhotel niet te kunnen vinden.

Prominent Huis ter Duin onvindbaar

PSV’er Jan Kromkamp werd door bondscoach Bert van Marwijk opgeroepen zich te melden om aan te sluiten bij de selectie van Oranje. Voor het Nederlands Elftal is Huis ter Duin het thuishotel en verzamelpunt bij interlands.

Kromkamp, die eerder al elf maal voor Oranja uitkwam en dus regelmatig het hotel heeft bezocht, meldde zich later dan verwacht. De voetballer kon volgens eigen zeggen het hotel niet vinden. ‘Ik reed zonder navigatie’, aldus Kromkamp in De Telegraaf. Opvallend is dat Huis ter Duin zo’n beetje het bekendste hotel van Noordwijk is, vele malen is bezocht door Kromkamp en op kilometers afstand ver voor Noordwijk al te zien is.

Reageer op dit artikel