nieuws

Relais & Chateaux-leden Nederland willen wereldconferentie

Hotel

Relais & Chateaux heeft zich voor het eerst in Nederland gepresenteerd. De zes Nederlandse leden hopen de wereldconferentie van de internationale hotel- en restaurantorganisatie in 2013 in Den Haag te mogen organiseren.

Relais & Chateaux-leden Nederland willen wereldconferentie

De internationale organisatie van 500 hotels en (gourmet)restaurants in 60 landen waren maandag 12 maart te gast bij restaurant-hotel Savelberg in Voorburg, een van de zes Nederlandse leden van Relais en Chateaux.

Het bezoek aan ons land was bedoeld om de kansen om de wereldconferentie van Relais & Chateaux in 2013 te mogen organiseren, kracht bij te zetten, aldus Benelux-voorzitter Johan Agricola van Kasteel Engelenburg in Brummen. ‘Het is onze ambitie om in de komende jaren naar tien leden te groeien. Vandaar deze inspanningen.’

Delegaties uit 13 landen van 102 individuele hotels presenteerden zich aan zakelijke en particuliere relaties van de zes Nederlandse leden van Relais & Chateaux. Dit zijn Savelberg, Engelenburg, manoir-restaurant InterScaldes in Kruiningen, hotel-landgoed Het Roode Koper in Leuvenum, Librije’s Hotel in Zwolle en De Lindenhof restaurant met suites in Giethoorn.

Reageer op dit artikel