Rellende bedrijfsborrels verzwegen

Rellende bedrijfsborrels verzwegen

Hotels houden meestal hun mond over schade die wordt aangericht bij uit de hand lopende bedrijfborrels. Dit uit angst om een goedbetalende klant kwijt te raken. Het gaat hierbij om bedrijfsborrels van hardwerkende hoogopgeleiden.

Dat meldt de website Intermediair.nl. Menig interieur wordt vernield, brandslangen worden leeggespoten en er wordt geürineerd in liften, zo meldt Intermediair na een inventarisatie.

Houdgreep
‘Hotels en conferentieoorden enerzijds en grote bedrijven en kantoren anderzijds houden elkaar in een vreemd soort houdgreep’, aldus Intermediair.nl. De schade wordt doorgaans meteen betaald door de bedrijven uit angst voor reputatieschade.

’Hooligans’
De reden voor het uitbundige gedrag is dat veel van de ‘hooligans’ lig zijn geweest van studentencorpora. Daarnaast hebben ze vaak banen waarin keihard wordt gewerkt en waarin ze zich moeten houden aan strak omschreven regels. Dit in combinatie met alcohol op bedrijfsborrels kan leiden tot excessen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.