nieuws

Rellende bedrijfsborrels verzwegen

Hotel

Hotels houden meestal hun mond over schade die wordt aangericht bij uit de hand lopende bedrijfborrels. Dit uit angst om een goedbetalende klant kwijt te raken. Het gaat hierbij om bedrijfsborrels van hardwerkende hoogopgeleiden.

Rellende bedrijfsborrels verzwegen

Dat meldt de website Intermediair.nl. Menig interieur wordt vernield, brandslangen worden leeggespoten en er wordt geürineerd in liften, zo meldt Intermediair na een inventarisatie.

Houdgreep
‘Hotels en conferentieoorden enerzijds en grote bedrijven en kantoren anderzijds houden elkaar in een vreemd soort houdgreep’, aldus Intermediair.nl. De schade wordt doorgaans meteen betaald door de bedrijven uit angst voor reputatieschade.

’Hooligans’
De reden voor het uitbundige gedrag is dat veel van de ‘hooligans’ lig zijn geweest van studentencorpora. Daarnaast hebben ze vaak banen waarin keihard wordt gewerkt en waarin ze zich moeten houden aan strak omschreven regels. Dit in combinatie met alcohol op bedrijfsborrels kan leiden tot excessen.

Reageer op dit artikel