nieuws

Rimboehotel verrijkt Duitse markt

Hotel

Een rimboehotel dat geheel in Afrikaanse stijl is vormgegeven. Daarmee verrijkt het Duitse attractie- en entertainmentpark Phantasialand in Brühl bij Keulen de Duitse hotelmarkt.

Rimboehotel verrijkt Duitse markt

Phantasialand opent in de zomer van 2008 Hotel Matamba, een ‘driesterren plus’ hotel in Afrikaanse stijl. Hotel Matamba dankt haar naam aan een voormalige koninkrijk in Angola.

Hotel Matamba wordt een familievriendelijk hotel met 120 kamers, uitgerust met twee, vier of zes bedden al naar gelang de wens van de gasten. Daarnaast zullen er drie luxueuze suites worden ingericht.

Het hotel krijgt een buffetrestaurant met 120 plaatsen, een à la carte restaurant met 90 plaatsen en een grote lobbybar. Phantasialand beschikt reeds over een viersterrenhotel ‘Ling Bao’, een twee sterren accommodatie Hotel Garni Berggeist, een familie tipi-tentenkamp en een camper- accommodatie.

Reageer op dit artikel