nieuws

Ron Bar-El weg bij Zafarana Beach Resort

Hotel

Ron Bar-El, voormalig gm van het Mövenpick hotel in Amsterdam, is niet meer werkzaam voor het Zafarana Beach Resort in Egypte. Bar-El werkt nu als mystery guest en consultant voor internationale hotelontwikkelaars.

Ron Bar-El weg bij Zafarana Beach Resort

Bar-El is in ons land vooral bekend als general manager van het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Hij was verantwoordelijk voor de start van het grote hotel in het centrum van Amsterdam enkele jaren geleden. Daarna vertrok hij naar Egypte om in opdracht van het Nederlandse bedrijf IPI de bouw en start van het Zafarana Beach Resort te leiden.

Ik ben niet meer in Egypte werkzaam bij het Nederlandse bedrijf IPI, zo laat Bar-El weten. ‘Op basis van een freelance consultant werk ik nog enkele dagen per maand voor IPI. Ik doe nu hoofdzakelijk mystery guest visits voor enkele hotelketens voor internationale hotelontwikkelaars. Ook werk ik twee dagen per week als consultant in verschillende Europese landen voor het Israëlische Ministerie van Toerisme’.

Reageer op dit artikel