nieuws

Ruijs (Figi) nieuwe voorzitter PTR

Hotel

Theo Ruijs, directielid van Hotel Theater Figi in Zeist, is de nieuwe voorzitter van het Platform Toerisme en Recreatie (PTR), een samenwerkingsverband van toeristisch-recreatieve organisaties. Ruijs volgt René Klawer op die zes jaar de voorzittershamer hanteerde.

Ruijs (Figi) nieuwe voorzitter PTR

Dat meldt de website van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). KHN is één van deelnemende organisaties van het PTR. De anderen zijn ANVR, ANWB, Club van Elf, HISWA Vereniging, Koninklijk Nederlands Vervoer, LTO-Nederland, BNTC, NVL/Amsterdam Airport Schiphol, Recron en VVV Nederland.

Theo Ruijs is naast de nieuwe voorzitter van het PTR voorzitter van de Sector Toerisme, Recreatie, Sport en Cultuur van KHN. Ruijs kan als ondernemer bogen op lange ervaring in bestuurlijke en politieke kringen.

Reageer op dit artikel