nieuws

Sandton voegt twee hotels toe

Hotel

Sandton Hotels heeft het management op zich genomen van hotel-restaurant de Uitkijk in Hellendoorn. Daarnaast werd Hotel de Filosoof in Amsterdam aangekocht. Door deze overnames groeit Sandton Hotels naar zeven hotels in 2007.

Sandton voegt twee hotels toe

Volgens Gui de Vries en Rogier Braakman, de directie van de Sandton Groep, heeft De Uitkijk, een 4-sterren hotel in Hellendoorn, veel potentie. Het hotel in Engelse landhuisstijl, is gelegen op een mooie, rustige locatie in de bossen van de Sallandse Heuvelrug op de Hellendoornse berg. Het hotel blijft eigendom van investeringsmaatschappij Orbys.

Sandton Hotels breidt verder uit door aankoop van Hotel de Filosoof in het culturele hart van Amsterdam. Dit karakteristieke 3-sterren hotel, gelegen aan het Vondelpark heeft 45 individueel ingerichte kamers die alle gedecoreerd zijn op basis van filosofische en culturele thema’s.

Naast de genoemde hotels beschikt Sandton Hotels over: Chateau de Raay te Baarlo, Resort Bad Boekelo te Enschede, Hampshire Inn te Eindhoven en twee nieuwe vestigingen in Deventer en Zwolle, die op dit moment worden gebouwd en in de eerste helft van 2007 hun deuren openen.

Reageer op dit artikel