nieuws

Sita Tadema gm van Welloord Overhuizen

Hotel

Sita Tadema, de voormalig manager van Château St. Gerlach en het Kruisherenhotel in Limburg, wordt general manager van het nieuwe Welloord Overhuizen in het Zuid-Limburgse Bocholtz.

Sita Tadema gm van Welloord Overhuizen

De in Friesland geboren Tadema gaat per 1 augustus aan de slag bij Welloord Overhuizen. Momenteel is ze directeur van het viersterrenhotel Carbon in het Belgische Genk.

Sita Tadema (48) heeft ruim 25 jaar ervaring in het horecavak. Bijna elf jaar is ze verbonden geweest aan de ChâteauHotels & Restaurants van Camille Oostwegel. Ruim acht jaar was ze hotelmanager van Château St. Gerlach in Valkenburg en drie jaar directeur van het Maastrichtse Kruisherenhotel.

Welloord Overhuizen is een nieuw viersterrenhotel met zorg, dat gevestigd wordt in en rondom de veertien eeuwse rijksmonumentale boerderij ‘Hoeve Overhuizen’ in Bocholtz nabij het drielandenpunt. Naast de Hoeve, waar receptie, brasserie en restaurant zijn ondergebracht, komt een nieuw gebouw met 72 kamers die geschikt zijn voor rolstoelers.

‘De unieke combinatie van kwalitatieve en gastvrije 24-uurs verpleegkundige zorg in een vakantieomgeving is een formule waar ik door geïnspireerd ben’, aldus Tadema over haar nieuwe uitdaging.

Reageer op dit artikel