nieuws

Slow Food conferentie op Hotelschool Den Haag

Hotel

Hotelschool Den Haag houdt op 24 maart de eerste Slow Food Conferentie. Tijdens de conferentie presenteren verschillende sprekers producten uit de regio, waarna deelnemers zelf aan de slag gaan in diverse workshops.

Slow Food conferentie op Hotelschool Den Haag

De Slow Food Conferentie wordt gehouden op de Hotelschool Den Haag en vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur.

Deelnemers leren onder andere alles over wijn, regionale kaas, zelf worst maken en koken met vergeten groenten. Daarnaast is er een workshop over hoe ondernemers Slow Food in hun eigen bedrijf kunnen toepassen.

Aan de conferentie werken lokale ondernemers mee zoals bijvoorbeeld Boeren Goudse Oplegkaas. Studenten van de Hotelschool Den Haag organiseren deze conferentie op eigen initiatief, in samenwerking met de Youth Food Movement. De studenten vragen hiermee aandacht voor de principes van Slow Food.

De Hotelschool Den Haag laat voorafgaand aan de conferentie in een video op YouTube zien dat er onder de studenten een hoop vragen zijn over Slow Food.

Reageer op dit artikel