nieuws

Sluiting Hotel Den Helder opgeheven

Hotel

Hotel Den Helder mag weer gasten ontvangen. Het hotel werd begin januari op last van de gemeente Den Helder gesloten vanwege een haperende brandveiligheid. De schade voor het hotel is enorm.

Sluiting Hotel Den Helder opgeheven

Van 5 januari tot vrijdag 28 januari is het hotel van Wijnhold Bos op slot geweest. Het hotel schat de schade van de gedwongen sluiting op 300.000 euro. Ongeveer de helft van dit bedrag bestaat uit hotelkosten.

De rest bestaat uit juridische kosten, kosten voor technisch onderzoek, de bowlingopbrengst et cetera. Daarbovenop komt volgens de hoteliers Bos nog een fors bedrag aan imagoschade. Om de geleden schade vergoed te krijgen is weer een gang naar de rechter nodig.

Bos belde vrijdagmiddag meteen enkele grote klanten met het nieuws. zoals enkele bedrijven uit de offshore. ‘Die reageerden gelukkig enthousiast, dus die zien we hier ongetwijfeld weer terug’, vertelt Bos op de site Den Helder Actueel.

Reageer op dit artikel