nieuws

Sodexo koopt driesterrenrestaurant

Hotel

Sodexo komt in het bezit van een driesterrenrestaurant. Door de overname van de Franse onderneming Traiteur Lenôtre wordt de cateraar eigenaar van Pré Catalan, nabij Parijs.

Sodexo koopt driesterrenrestaurant

De contractcateraar heeft volgens de Vlaamse krant De Morgen een aankoopcontract getekend met hotelketen Accor, eigenaar van Traiteur Lenôtre. De verkoop heeft te maken met het feit dat Accor steeds meer de nadruk legt op het hotelwezen. De f&b-activiteiten komen op een lager pitje te staan.

Het doorgaan van de transactie moet nog worden goedgekeurd door de medediningsautoriteiten. Traiteur Lenôtre werd in de jaren 60 opgericht door banketbakker Gaston Lenôtre en bezit onder meer het driesterrenrestaurant Pré Catelan nabij Parijs

Reageer op dit artikel