nieuws

Stem op de Horeca Personality 2011

Hotel

Bezoekers van MissetHoreca.nl kunnen vanaf nu stemmen op de Misset Horeca Personality Award 2011, een nieuwe award voor de meest opmerkelijke ondernemer uit de Misset Horeca Top 100. Stemmen kan tot 11 mei aanstaande dus wees er snel bij en laat uw stem achter.

Stem op de Horeca Personality 2011

De vijf genomineerden voor deze award zijn de ondernemers Khalid Oubaha, Ronald van den Hoff, de broers Rick en Leo Claus, Ad Schaap, en het zakenduo Rogier Braakman en Gui de Vries.

De Misset Horeca Personality Award is een nieuwe award voor de meest opmerkelijke ondernemer uit de Misset Horeca Top 100 van Grootste Bedrijven. Ondernemers die in aanmerking komen voor deze prestigieuze award moeten dus behoren tot de Top 100 grootste horecabedrijven van Nederland.

Misset Horeca publiceert sinds jaar en dag de Top 100 van grootste horecabedrijven. Ieer jaar zet de redactie de grootste 100 horecabedrijven en – merken op een rij. Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Personality Award.

De vijf genomineerde ondernemers(duo’s) zijn voorgedragen door de redactie van Misset Horeca, in samenwerking met de Raad van Advies van de Top 100, waarin enkele toonaangevende ondernemers zitting hebben die hun sporen hebben verdiend.

Uit een lange lijst gegadigden hebben zij de beste vijf geselecteerd. De vijf genomineerden voor de Misset Horeca Personality Award 2011 hebben zich stuk voor stuk onderscheiden met succesvolle bedrijven en grensverleggend, gedurfd ondernemerschap.

De winnaar wordt gekozen door bezoekers van Missethoreca.nl en lezers van Misset Horeca. Stemmen kan vanaf nu. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Misset Horeca Top 100 Event op 18 mei in Hotel Figi Zeist. De Top 100 verschijnt op 20 mei.

U KUNT NIET MEER STEMMEN

Reageer op dit artikel