nieuws

Stoelen vlogen 10 meter de lucht in

Hotel

De schade aan Fletcher Hotel De Malle Jan in het Gelderse Vierhouten als gevolg van een windhoos, is enorm. Dat laat topman Chris Luken van de Fletcher Hotel Group in een eerste reactie weten. ‘Het terrasmeubilair vloog tot zelfs boven het dak, zeker tien meter, de lucht in’.

Stoelen vlogen 10 meter de lucht in

Donderdagavond zorgde een windhoos voor grote ravage bij het hotel. Omgevallen bomen veroorzaakten veel schade aan vooral geparkeerde auto’s. Eén boom viel dwars door het dak van het hotel. Verder sneuvelden diverse hotelramen. Er vielen geen gewonden.

‘Het ging tekeer als een tornado zoals in films, gaven enkele gasten aan. De gasten hebben angstige momenten meegemaakt in het zwaar getroffen hotel, maar werden goed opgevangen door het personeel’, aldus chief executive officer Chris Luken van de Fletcher Hotel Group.

‘Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. We zullen zo snel mogelijk back to business gaan. Het hotel draait vanmiddag (vrijdagmiddag, red.) weer gewoon operationeel. Wij hadden de zomer van 2007 toch iets anders voorgesteld’.

Eerdere berichten over de Fletcher Group en Chris Luken

Reageer op dit artikel