nieuws

Strijd om de mooiste hotelkamer van Nederland

Hotel

Vorig jaar werd suite 44 van hotel Sandton Château de Raay in Baarlo verkozen tot mooiste hotelkamer van Nederland. Wie de opvolger wordt, zal 1 december blijken. Hotels die willen meedoen aan de verkiezing kunnen zich nog tot 13 november opgeven.

Strijd om de mooiste hotelkamer van Nederland

De verkiezing van De Mooiste Hotelkamer van Nederland is een initiatief van Hotelkamerveiling.nl. Hotels die willen meedingen naar de titel kunnen zich aanmelden via www.demooistehotelkamer.nl. Op deze website zullen dinsdag 15 november de genomineerde hotelkamers bekend gemaakt worden.

Vervolgens kan heel Nederland tot 1 december 2011 stemmen op de favoriete hotelkamer. De winnende kamer wordt op 1 december 2011 bekendgemaakt én geveild. De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan Heppie, een stichting die vakanties organiseert voor kinderen die een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken.

Bij de eerste winnaar, Chateau hotel de Raay in Baarlo, staat de award op de receptiebalie. General Manager Niels Ambachtsheer: ‘Dit geeft een vertrouwd gevoel bij de gasten. Bovendien is de titel een goede kapstok om het volledige hotel te promoten.’ Vorig jaar werd het Bilderberg Château Holtmühle tweede.

Reageer op dit artikel