nieuws

Stylingprijs voor duo van De Koperen Hoogte

Hotel

De Robert ten Hoope Stylingprijs is dit jaar gegaan naar chef de cuisine Etiènne van den Burg en maître de restaurant La Tour Sjoerd IJzerman van Hotel-restaurant De Koperen Hoogte in Zwolle. Deze prijs, die voortvloeit uit de hoofdwedstrijd De Zilveren Champignon, werd uitgereikt door de naamgever Robert ten Hoope.

Ten Hoope maakt zich sterk om het belang van een totale eenheid in presentatie te benadrukken. Daarom ging de prijs naar het team dat zich het beste toonde in de totaalpresentatie van de culinaire uiting.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:Reageer op dit artikel