nieuws

Suite Holiday Inn nagebouwd in museum

Hotel

In het museum Foam in Amsterdam is een suite van het Holiday Inn Amsterdam nagebouwd. De suite refereert aan audities van een project van schrijver Arnon Grunberg en beeldend kunstenaar Wendela Hubrecht, die plaatsvonden in het hotel.

Suite Holiday Inn nagebouwd in museum

Om de tentoonstelling Les vacances de Monsieur Grunberg compleet te maken, is de suite van het Holiday Inn Amsterdam één op één nagebouwd in de expositieruimte.

General manager Pascal Aartman van het Holiday Inn Amsterdam hierover: ‘Vanzelfsprekend was dit ook voor ons en zeker voor onze technische dienst een bijzonder project om aan mee te werken. We zijn dan ook uitermate tevreden met het resultaat en de wijze waarop de hotelkamer onderdeel uitmaakt van de totale expositie, die overigens meer dan de moeite waard is’.

De volledige expositie inclusief hotelsuite is te bezichtigen tot 18 maart 2012 bij Foam op de Keizersgracht 609 in Amsterdam.

Reageer op dit artikel