nieuws

The Westin content met tennistoernooi

Hotel

The Westin Rotterdam kijkt met een goed gevoel terug op het ABN AMRO Tennis Tournament van afgelopen week. Het luxueuze Rotterdamse vijfsterrenhotel fungeerde als het officiële toernooihotel voor de toptennissers.

The Westin content met tennistoernooi

Naast het onderkomen van de deelnemende tennissers speelde The Westin nog een prominente rol tijdens het toernooi. Het hotel was in het Ahoy’ vertegenwoordigd met een eigen Hospitality Suite in het VIP-dorp. Daarin ontving general manager Paul Peters onder andere zakenvrouw Sylvia Toth en politicus Rita Verdonk.

Heavenly bed
The Westin verlootte in het VIP-dorp gedurende het toernooi een Heavenly bed. Dit bed, waar de hotelgasten op hebben geslapen, bestaat uit een speciale matras. De matras bestaat uit drie lagen waarop tien lagen hagelwit linnen en een dekbed van katoen ligt.

Veel afzeggingen
Het ABN AMRO Tennis Tournament werd afgelopen zondag gewonnen door de Rus Mikhail Youzhny. De man uit Moskou versloeg in de finale Ivan Ljubicic met 6-2 en 6-4. Het toernooi stond dit jaar in het teken van de vele afzeggingen van deelnemers. Zo haakten om diverse redenen toppers als Tim Henman, Mario Ancic en Sebastian Grosjean voortijdig af.

Zie ook:
Toernooidirecteur Krajicek kiest voor The Westin

Reageer op dit artikel