nieuws

Topman Hans Kennedie: ‘We zijn net begonnen

Hotel

Hans Kennedie, CEO van Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, is tevreden over 2005. In zijn voorwoord van het pas verschenen jaarverslag zegt hij dat GT erin geslaagd is alle ‘eigen’ hotels winstgevend te maken. De overname van strategisch belangrijke hotels als de GT Frankfurt Offenbach en de GT Bahrein zijn het begin van het streven om ‘flagships’ te vestigen in belangrijke steden.

Topman Hans Kennedie: ‘We zijn net begonnen

Kennedie heeft afgelopen jaar zijn keten uitgebreid. In Nederland en Duitsland werden negen management- en leasecontracten getekend voor 900 kamers. In 2005 werd GT ook volledig eigenaar van de zeven hotels die onder de EuroTulipgroup vielen. Verder werden er in 2005 31 franchiseovereenkomsten getekend met meer dan 4600 kamers.

De missie van Kennedie is ‘de leidende ‘multi-branded’ hotelketen te zijn, met een uitstekende zorg voor de gasten en medewerkers, in die markten waar de keten wenst te opereren’.Het uiteindelijke doel van Golden Tulip is de gasttevredenheid en winstgevendheid te vergroten.

Download hier het jaarverslag

Reageer op dit artikel