nieuws

Topman Inter-Continental liegt op cv

Hotel

De topman van Inter-Continental Hotels in het Verre Oosten, de Australiër Patrick Imbardelli, heeft ontslag genomen nadat bekend is geworden dat hij onjuiste informatie heeft vermeld op zijn CV. Een aantal feiten klopt niet.

Topman Inter-Continental liegt op cv

De topman heeft bevestigd dat de academische diploma’s van Cornell Universiteit (USA) en Victoria Universiteit (Australië) niet kloppen. Deze valsheid in geschriften kwam aan het licht omdat Imbardelli werd doorgelicht in verband met zijn komende benoeming in de Raad van Bestuur van Inter-Continental Hotels in Londen.

Henk Meyknecht, columnist van Misset Horeca en directeur van Marco Polo Hotels zegt ,, Ik ken Patrick Imbardelli persoonlijk en ben geschokt door dit nieuws. Ik ken Patrick als een zeer professionele hotelier die op prima wijze leiding heeft gegeven aan de groep in het Verre Oosten.’’

Onder zijn leiderschap is het aantal Inter-Continental vestigingen in Azië bijna verdubbeld.

Patrick Imbardelli (46) was topman van Inter-Continental Hotels in het Verre Oosten sinds 2003. Daarvoor was hij Vice President Marketing voor de groep.

Imbardelli is oorspronkelijk afkomstig van de Southern Pacific Hotels Group. Deze Australische hotelketen werd in 2000 ingelijfd door Inter-Continental Hotels. Al snel na de overname werd Imbardelli uitgenodigd om naar Singapore te verhuizen om zitting te nemen in de regionale directie van Inter-Continental in Azië.

Eerder dit jaar werd Imbardelli door de gerenommeerde International Hotel Investment Conference uitgeroepen tot uitgeroepen tot de Beste Hotelier van Azië.

Reageer op dit artikel