nieuws

Topman Orient-Express Hotels vertrekt

Hotel

Simon Sherwood, chief executive officer van Orient-Express Hotels, stopt als topman van het hotelbedrijf. Sherwood legt in augustus zijn functie neer. Naar eigen zeggen is hij toe ‘aan iets anders’.

Topman Orient-Express Hotels vertrekt

Orient-Express Hotels hoopt binnenkort een opvolger te presenteren, zodat Sherwood de nieuwe topman kan inwerken. Sherwood zal op de aandeelhouders-vergadering, die waarschijnlijk in juni wordt gehouden, mededelen dat hij niet verkiesbaar is.

Dertien jaar in dienst
In een officiële verklaring laat Orient-Express Hotel weten dat Sherwood toe is aan iets nieuws na dertien jaar in dienst te zijn bij de hotelgroep. Orient-Express Hotel bezit 49 hotels verdeeld over 25 landen. De keten heeft geen hotel in ons land.

Reageer op dit artikel