nieuws

Tv-serie bij nieuw Grand Amrâth

Hotel

Rond de bouw van het Grand Hotel Amrâth in Amsterdam wordt een tv-serie gemaakt. Het gaat om een serie waarin studenten de hotelkamer van de toekomst inrichten. Dat maakte de nieuwe hoteldirecteur Marcel Bosman bekend.

Tv-serie bij nieuw Grand Amrâth

Marcel Bosman tekende vorige week een contract met productiemaatschappij Joop van den Ende voor de tv-serie in het hotel, zo meldt De Telegraaf. In de serie richten zes studenten voor tien Nederlandse bedrijven de hotelkamer van de toekomst in.

Volgens jaar moet het Grand Hotel Amrâth Amsterdam haar deuren openen. Afgelopen week tekende ketenbaas Giovanni van Eijl een contract om aan te sluiten bij de internationale organisatie Worldhotels. Volgens de vice-president van Worldhotels, Christian Fiederer, wordt het nieuwe hotel het kroonjuweel van de Amsterdamse hotels.

Bosman is positief over de ontwikkelingen van het nieuwe hotel. ‘Volgens jaar eind september zijn al 125 kamers per dag gedurende zes dagen gereserveerd en betaald door een groot bedrijf. Hopelijk heeft het hotel dan ook de beschikking over de aangevraagde aanlegsteiger’, aldus Bosman in De Telegraaf.

Zie ook:
Hotel winnen in tv-serie

Reageer op dit artikel