nieuws

Twee bewindvoerders voor Golden Tulip

Hotel

De rechtbank in Utrecht heeft twee bewindvoerders aangesteld om het in surseance van betaling verkerende Golden Tulip te behandelen. Dat heeft de rechtbank bekendgemaakt.

Twee bewindvoerders voor Golden Tulip

Het gaat Mr. M.J. Cools en mr. H. Dulack. Cools is werkzaam voor Van Riet & Associees in Utrecht. Dulack werkt voor Van Benthem & Keulen Advocaten & Notariaat in Utrecht en is onder meer bekend van het boek ‘Praktijkboek Insolventierecht: Surseance van betaling’.

Dinsdagmiddag vroeg Golden Tulip surseance van betaling aan door problemen bij het hotelbedrijf. Met de aanvraag voor uitstel van betaling krijgt het management meer tijd en ruimte een plan te maken voor een doorstart.

Woensdagochtend liet Apollo Hotels & Resorts bij monde van directeur Bas Tolmeijer weten geïnteresseerd te zijn in Golden Tulip. Tolmeijer denkt aan een fusie en noemt het samengaan met Golden Tulip ‘een mooi huwelijk’.

Reageer op dit artikel