nieuws

Twee nieuwe concepten voor QL

Hotel

Quality Lodgings heeft twee nieuwe QL-concepten gelanceerd; QL Cooking en QL Meeting. QL Cooking richt zich op kookscholen en -workshops , QL Meeting biedt een overzicht van stijlvolle functionele vergaderlocaties op boardroomniveau.

Twee nieuwe concepten voor QL

QL telt nu vijf hospitality-concepten: QL Hotels (een collectie van meer dan 90 authentieke kleinschalige hotels, dit in combinatie met culinair hoogwaardige restaurants), QL Golf (een overzicht van golfbanen in combinatie met de QL Hotels), QL Mountains (een verzameling kleine bijzondere hotels in de bergen), QL Cooking (kookscholen en kookworkshops) en QL Meeting (vergaderlocaties op boardroomniveau).

Begin november wordt QL Weddings gepresenteerd, met stijlvolle bijzondere trouwlocaties. Quality Lodgings meent door het ontwikkelen van bovenstaande concepten haar markten een palet aan hospitality-mogelijkheden te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel