nieuws

Twee nieuwe parken voor Landal in Oostenrijk

Hotel

Het aanbod van wintervakantiebestemmingen bij Landal GreenParks wordt uitgebreid met twee nieuwe parken in Oostenrijk. Met deze toevoegingen biedt Landal nu wintervakanties in elf skiregio’s in Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland, België en Zwitserland.

Twee nieuwe parken voor Landal in Oostenrijk

In skigebied Brand/Bürserberg, nabij de stad Bludenz, openen in december 2009 Landal Brandnertal, direct gelegen aan de piste op 1170 meter hoogte op het Tschengla Hochplateau, en Landal Brandnertal Chalet Matin, dat 900 meter hoog ligt.

‘Voor wie op zoek is naar een rustige bestemming zonder massatoerisme, maar toch met voldoende faciliteiten op en rondom de pisten, zijn deze parken beslist een aanrader’, zegt Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Hij signaleert dat de wintervakantie zich tot een steeds belangrijker markt voor Landal ontwikkelt. ‘Vooral jonge gezinnen met kinderen kiezen voor hun eerste kennismaking met de wintersport voor het vertrouwde Landal. We spelen daar op in met veel activiteiten, animatie en met aparte skiclubs voor kinderen en Nederlands sprekende skileraren.’

Landal Brandnertal is geheel gebouwd in traditioneel Oostenrijkse stijl. De 91 luxe appartementen zijn gesitueerd in elf grote chalets in het hoofdgebouw. Hier zijn ook de receptie en het restaurant met zonneterras, een overdekt zwembad met een wellnesscenter en een winkel met ski- cq mountainbikeverhuur gevestigd.

‘Dependance’ Landal Brandnertal Chalet Matin bestaat uit drie gebouwen die de appartementen en een restaurant herbergen.

Reageer op dit artikel