nieuws

Uitrol Seats2Meet.com na deal met Servex

Hotel

Het innovatieve vergaderconcept Seats2Meet.com heeft een contract gesloten met Servex, de dochteronderneming van de NS die horeca- en retailformules exploiteert. Met de deal wil Seats2Meet.com haar concept verder uitrollen in ons land.

Uitrol Seats2Meet.com na deal met Servex

Als gevolg van de deal wil Seats2Meet.com nog voor de zomer een zaak openen op centraal station van Amersfoort. Servex wil met de opening van de vestiging in Amersfoort en met de samenwerking met Seats2Meet.com inspelen op de groeiende trend van het nieuwe werken.

‘De stationsomgeving is een knooppunt van bedrijvigheid en ontmoetingen’, slelt algemeen directeur Madeleine van der Zwaan van Servex. ‘Op die centrale plek speelt Servex graag in op de toenemende behoefte aan een flexibele werkplek en vergaderruimte. Naast het diverse aanbod van eten en drinken breidt Servex haar diensten nu verder uit op het station door de samenwerking aan te gaan met Seats2Meet.com.’

Voor Ronald van den Hoff, die samen met Marielle Sijgers Seats2Meet.com in 2007 startte, is de samenwerking met Servex een begin van nieuwe expansie. ‘Binnen vijf jaar bestaat de beroepsbevolking voor 40 tot 45 procent uit kennisnomaden. Deze “knowmads” maken veel gebruik van openbaar vervoer. De samenwerking met Servex voor de exploitatie van Seats2Meet.com locaties voelt dan ook erg goed. We kunnen veel van elkaar leren’, aldus Van den Hoff, die jarenlang columnist was bij Misset Horeca.

Seats2Meet.com is een on- en offline ontmoetingsconcept en faciliteert gasten om samen te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het vergader- en ontmoetingsconcept heeft vestigingen in Utrecht, Maarssen, Amsterdam, Eindhoven en Lelystad. Bij Seats2Meet.com betalen gasten per stoel wanneer ze een vergaderlounge reserveren. De open lounge van Seats2Meet.com is gratis te gebruiken.

Servex exploiteert al meer dan dertig jaar meerdere horeca- en retailformules op NS-stations zoals Starbucks, Smullers, Burger King, Kiosk, AH to go, HEMA, Unox, Julia’s, Shakies en SWIRL’S. In totaal werken ruim 4.500 mensen bij Servex.


Uit Misset Horeca Live 01-12-09 Seats2meet

Reageer op dit artikel