nieuws

Van der Most ontpopt zich tot ‘kijkcijferkanon

Hotel

Horecaondernemer Hennie van der Most scoort goed met zijn televisieprogramma Operatie van der Most. In dit programma staat hij kwakkelende bedrijven bij met goede raad en probeert ze zo weer uit het slop te trekken.

Van der Most ontpopt zich tot ‘kijkcijferkanon

Operatie van der Most van omroep Max in samenwerking met de RVU trekt gemiddeld ruim 500.000 kijkers. De omroep noemt het ‘zonder twijfel geslaagd.’ Ter vergelijking: een gemiddelde aflevering van Baantjer trekt ongeveer 2 miljoen kijkers.

Het programma laat zien hoe de levenservaring van de topondernemer Hennie van der Most (59) en zijn rechterhand Theo Bax (68) goed van pas komen als minder ervaren ondernemers het even niet meer weten. Samen met de eigenaren vormen ze slechtlopende bedrijven zoals een sauna, garage, restaurant en een boerderij om tot gezonde ondernemingen.

Operatie van der Most, vrijdagavond, 21.20 uur Nederland 2.

Reageer op dit artikel