nieuws

Van der Poel vertrekt bij WTC Hotel Leeuwarden

Hotel

Herman van der Poel vertrekt als general manager bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Van der Poel begint een eigen bedrijf op het gebied van marketing en hospitality advies.

Van der Poel vertrekt bij WTC Hotel Leeuwarden

Van der Poel is tot eind juni werkzaam bij WestCord. Vanaf 1 juli is Erik Veenstra het aanspreekpunt voor het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden. De marketing gerelateerde zaken met betrekking tot de WestCord Hotels op de Waddeneilanden worden vanaf dan waargenomen door directeur Jennifer Westers.

‘Na jaren met heel veel plezier, toewijding en hoogtepunten voor WestCord Hotels te hebben gewerkt, ga ik een lang gekoesterde wens vervullen door te starten als zelfstandig ondernemer op het gebied van interim management, marketing, sales en hospitality advies’, aldus Van der Poel in een persverklaring.

Reageer op dit artikel