nieuws

Van der Valk-hotel voor Almere

Hotel

Van der Valk gaat een hotel bouwen in Almere. Deze week wordt de handtekening gezet voor een hotel met 175 kamers. Het hotel moet over enkele jaren in bedrijf zijn.

Van der Valk-hotel voor Almere

Dat melden diverse regionale media zoals Almere Vandaag en Omroep Flevoland. Lucas en Bobby van der Valk ondertekenen donderdag 6 december een overeenkomst met de gemeente Almere over de aankoop van grond.

Het hotel komt langs de A6 op het bedrijventerrein VeluweseKant, waar nu nog noodlokalen van een school staan. Pal tegenover de nieuwe hotellocatie ligt het Modecentrum. Het nieuwe Van der Valk hotel krijgt 175 kamers en biedt werkgelegenheid voor zo’n tweehonderd mensen.

Voor Van der Valk betekent het nieuwe bedrijf de tweede ‘Valk’ in de provincie Flevoland. Twaalf jaar geleden opende Ben van der Valk een zaak in Emmeloord. Voor Almere wordt het hotel het vierde logiesbedrijf in de groeistad, na hotel Bastion, hotel Anno en het volgend jaar te openen Apollohotel.

Zie ook

Reageer op dit artikel