nieuws

Van der Valk krijgt hotel in Nijmegen

Hotel

De horecafamilie Van der Valk bouwt een nieuw viersterrenhotel bij het station van Lent, vlakbij Nijmegen. De familie heeft hiervoor een overeenstemming getekend met de gemeente Nijmegen.

Van der Valk krijgt hotel in Nijmegen

Van der Valk is al langer bezig met de hotelplannen in Nijmegen. De bouw van het hotel kan nu in 2014 van start gaan. Het nieuwe hotel telt vijftien verdiepingen met circa 120 kamers, schrijft de regionale krant De Gelderlander. Het hotel krijgt ook welness ruimte en vergadervoorzieningen.

De gemeente Nijmegen start binnenkort met de bestemmingsplan procedure om de bouw mogelijk te maken. Volgens de krant is het aanbod aan hotelbedden in de stad de afgelopen tien jaar vrijwel onveranderd gebleven, terwijl de vraag naar overnachtingen fors is gestegen.

Naast het nieuwe hotel van de familie Van der Valk komt er ook een hotel in het Opus gebouw vlakbij het centrum van de stad.

Reageer op dit artikel