nieuws

Veenendaal lanceert couchsurfingsite voor Koninginnedag

Hotel

Omdat het aantal hotelbedden in Veenendaal tijdens Koninginnedag beperkt is, lanceert Promotie Veenendaal een speciale website voor gratis logeren. Via www.logereninveenendaal.nl kunnen bezoekers Veenendaal een bank of logeerbed reserveren bij inwoners van de stad.

Veenendaal lanceert couchsurfingsite voor Koninginnedag

Het idee is afkomstig van gemeenteraadslid Jolanda de Heer en is opgepakt door Promotie Veenendaal. De couchsurfingwebsite tijdens Koninginnedag is in het leven geroepen omdat het aantal beschikbare hotelbedden in Veenendaal en directe omgeving rond Koninginnedag beperkt is.

Inwoners van Veenendaal kunnen via Logereninveenendaal.nl hun bank of logeerbed beschikbaar stellen voor gasten van buiten Veenendaal. Uit de deelnemende inwoners van Veenendaal worden twintig winnaars geloot, die op 30 april een bijzondere VIP-behandeling krijgen, inclusief limousineservice en ereplaatsen met uitzicht op de wandelroute van de Koninklijke familie.

Op 30 april worden tienduizenden mensen in Veenendaal verwacht om Koninginnedag te vieren. Gasten die de nacht van 29 op 30 april onderdak zoeken, zijn welkom bij inwoners van Veenendaal, zo laat Promotie Veenendaal weten.


Reageer op dit artikel