nieuws

Verjongingskuur in top NBTC

Hotel

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) krijgt in korte tijd een tweede nieuwe jongeling in de directie. Na Jos Vranken (39) komt ook Arjan van Well (40) op een toppositie in de organisatie van NBTC.

Verjongingskuur in top NBTC

Van Well wordt per 1 oktober Director Operations bij het NBTC. Hij volgt Michiel van Diggele op, die met pensioen gaat.

De 40-jarige Van Well werkt sinds 2002 voor het NBTC in Azië. Hij is Director Asia en verantwoordelijk voor de vestigingen Japan en China en vertegenwoordigingen in India, Taiwan en Zuid-Korea.

Volgens de scheidende waarnemend directeur Van Diggele brengt Van Well expertise van destinatiemarketing in de groeimarkt Azië met zich mee. ‘Bovendien kiest het NBTC met deze benoeming voor uitbreiding van jong elan in het managementteam’, aldus Van Diggele.

Onlangs werd bekend dat Jos Vranken per 1 september de nieuwe directeur wordt van het NBTC. Vranken komt over van cateraar Avenance en volgt Hans van Driem op, die tot 1 februari 2007 directeur was. Vranken werkte in het verleden ook al voor het NBTC.

Zie ook:

Avenance-topman wordt directeur NBTC

Reageer op dit artikel