nieuws

Vliegtickets boeken bij Starwood

Hotel

Starwood Hotels & Resorts Worldwide heeft een nieuwe element toegevoegd aan haar loyalty programma. Leden van Starwood Preferred Guest kunnen vanaf heden ook vliegtickets boeken via het hotelbedrijf.

Vliegtickets boeken bij Starwood

Volgens eigen zeggen is Starwood het eerste hotelbedrijf ter wereld waar het mogelijk is om naast hotelkamers ook vliegtickets te boeken. Het heeft hiervoor een speciale website, www.Spg.com/flights, gelanceerd.

‘Met de mogelijkheid van SPG Flights hebben onze leden nu dezelfde toegang naar de luchtvaart als zijn in de hotelindustrie tot kamers hebben door SPG. Als er een beschikbare stoel is, is hij voor jou’, zegt Mark Vondrasek, senior vice president of Distribution and Loyalty Marketing bij Starwood.

Reageer op dit artikel