nieuws

Vooruitzichten hospitality veelbelovend

Hotel

Staatssecretaris van Economische Zaken, Frank Heemskerk, vindt de vooruitzichten voor de hospitality industrie in ons land veelbelovend. Heemskerk zei dit tijdens de viering van het 80-jarig jubileum van de Hotelschool Den Haag.

Vooruitzichten hospitality veelbelovend

‘In 2020 verwachten we dat 51 procent meer toeristen Nederland bezoekt ten opzichte van 2008. Om deze groei daadwerkelijk te bereiken is het belangrijk om te blijven innoveren. Ik ben ervan overtuigd dat bij het 100-jarig jubileum in 2029 de Hotelschool Den Haag nóg meer dan nu een platform is voor innovatieve en hooggekwalificeerd onderwijs’.

De staatssecretaris deed zijn uitspraak tijdens een internationale conferentie ter gelegenheid van het 80-jarig jubileum van Hotelschool Den Haag. Thema van deze conferentie was ‘The Future of the Hospitality Industry’.

Reageer op dit artikel