nieuws

Web-petitie Staatssecretaris voor Toerisme

Hotel

De oproep van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) voor een Staatssecretaris voor Toerisme krijgt bijval in een actieve vorm. Beroepsvereniging HSMAI roept op een petitie te tekenen op hun weblog. Menig kopstuk in de branche heeft zijn steun inmiddels toegezegd.

Web-petitie Staatssecretaris voor Toerisme

Via www.staatssecretaris vantoerisme.nl roept de HSMAI (de beroepsvereniging voor marketing, sales en communicatie in de gastvrijheidsbranche) op de petitie te tekenen. Het initiatief van de HSMAI komt in navolging van de oproep van KHN dat de tijd rijp is voor een Staatssecretaris van Toerisme.

Onderschat
De HSMAI vindt dat het economische belang van de toeristische sector volkomen wordt onderschat door de politiek en overheid. Het CBS becijferde dat het economische belang van de toeristische sector aanzienlijk groter is dan bijvoorbeeld de landbouwsector.

Steunbetuigingen
Op de actuele lijst staan inmiddels steunbetuigingen van onder meer Rene Wildeman van Hotel Amsterdam De Roode Leeuw, Piet Boogert van het Lloyd Hotel in Amsterdam, Jos Ruys van Figi in Zeist en Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal.

Zie ook:
Staatssecretaris voor Toerisme gewenst

Reageer op dit artikel