nieuws

Weekendjeweg.nl beste reissite 2006

Hotel

Weekendjeweg.nl is categoriewinnaar geworden bij de jaarlijkse internetwedstrijd Website van het Jaar. De boekingssite won in de categorie Reizen. Het bleef D-reizen.nl en Centerparcs.nl met behoorlijk afstand voor.

Weekendjeweg.nl beste reissite 2006

De webwedstrijd is een publieksprijs. De afgelopen weken werden ruim 350.000 stemmen uitgebracht. De stemmen werden verdeeld over veertien categorieën. Overallwinnaar werd de spelletjessite www.zylom.nl.

Inpakkenenwegwezen.nl
Weekendjeweg.nl behaalde 24,7 procent van de stemmen. D-reizen.nl kreeg 14,6 procent van de stemmen en Centerparcs.nl moest het doen met 12,5 procent. KLM (4e) kreeg 10,4 procent van de stemmen en Inpakkenenwegwezen.nl (5e) 9,2 procent.

Interactie
Initiatiefnemer van de wedstrijd is ID Projects. Die wil met de verkiezing de interactie tussen websites en hun publiek bevorderen. De genomineerden zijn samengesteld op basis van onder meer gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en mate van innovatie.

Reageer op dit artikel