nieuws

Weer Eindhovense aanwinst Eden

Hotel

De Eden Hotel Group heeft voor de tweede keer in korte tijd toegeslagen in Eindhoven. Maandag maakte het hotelbedrijf bekend het Crown Hotel in de Brabantse stad over te nemen. Vorige week kondigde Eden de aankoop van het Holiday Inn Eindhoven aan.

Weer Eindhovense aanwinst Eden

De Eden Hotel Group wil de komende drie jaar groeien van twaalf naar twintig hotels en heeft daarbij middelgrote binnenstadhotels met een gezonde businessmix van zakelijke en toeristische gasten op het oog. De jongste aankoop van het Crown Hotel past volgens het hotelbedrijf in die visie.

Centrum
Het Crown Hotel Eindhoven ligt, net als het vorige week aangekochte Holiday Inn Eindhoven, in het centrum van de stad. De overdracht van het onroerend goed en de exploitatie van de acquisitie vinden plaats op 1 maart 2007. Het hotel telt 130 kamers en heeft vier zalen en twee verhuurde winkelruimten.

Reageer op dit artikel