nieuws

Weer nieuw hotel voor Hampshire

Hotel

Landgoedhotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal bij Nijmegen heeft zich aangesloten bij Hampshire Hospitality. Dit jaar werden ook al Savarin in Rijswijk, Hostellerie Schuddebeurs, hotel Zeewinde op Ameland en het nieuwe hotel Lumen in Zwolle toegevoegd aan de Hampshire-portefeuille.

Weer nieuw hotel voor Hampshire

Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof heeft 59 kamers en ligt in Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. Het hotel ligt midden in het Zevenheuvelengebied in het Rijk van Nijmegen; een bekend wandel- en fietsgebied.

Kees van Wezel, Commercieel Directeur bij Hampshire noemt het een perfecte aanvulling op onze portfolio. ‘Deze regio was voor ons nog een witte vlek, dit hotel is een welkome aanvulling voor onze landelijke boekers’.

Hoteldirecteur

Pjotr van der Horst directeur van het hotel, verwacht met de aansluiting bij Hampshire Hospitality een nieuwe fase in te gaan met het hotel. ‘Het hotel is jarenlang een conferentieoord geweest met louter zakelijke gasten; na een grootscheepse renovatie, waarbij het hotel een luxe uitstraling heeft gekregen kunnen wij andere doelgroepen aanboren’, aldus Pjotr van der Horst.

Het hotel heeft 59 luxe suites. Daarnaast biedt het hotel met 17 vergaderzalen een ruim aanbod voor de zakelijke vergader- en trainingsmarkt tot 350 personen. Ook is er een lounge, een sfeervol restaurant en ontbijtruimte. Het hotel maakt onderdeel uit van een weids landgoed waar oude Romeinse opgravingen te vinden zijn.

Reageer op dit artikel